Sectia clinica V

Sectia Clinica V Copii

S

ecția clinică universitară Boli Infecțioase Copii asigură asistență medicală în patologia infecțioasă a copilului, prin internare continuă sau spitalizare de zi, în conformitate cu normele legale.

Prin competența profesională și o strânsă colaborare cu toate clinicile de pediatrie asigurăm o gamă largă de servicii medicale: diagnostic, tratament, monitorizare în sepsisul sever sau metastatic, în patologia infecțioasă digestivă, respiratorie, în patologia sistemului nervos central, a infecțiilor cardio-vasculare, urinare, în infecțiile cu exantem. De asemenea colectivul secției desfășoară o activitate de cercetare științifică și cursuri de educație medicală continuă pentru medici sau asistente medicale sub egida UMF “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Secția are o structură care asigură flexibilitate și o bună funcționalitate în funcție de situațiile epidemiologice existente. Secția are 49 de paturi funcționale pentru sugari, copii mari, adolescenți, asigurând totodată și hotelizarea mamelor însoțitoare.

Secția este prevăzută cu un sistem video de supraveghere și un sistem de alarmă sonoră și vizuală pentru optimizarea securității copiilor internați.

Pentru a evita timpul pierdut, puteţi folosi formularul de PROGRAMĂRI ON-LINE

shadow

Echipa medicala