Sectia clinica VI copii

SECTIA CLINICA BOLI INFECTIOASE VI COPII TRATAMENT - COVID-19

S

ecția clinică universitară Boli Infecțioase Copii asigură asistență medicală în patologia infecțioasă a copilului, prin internare continuă sau spitalizare de zi, în conformitate cu normele legale.

Prin competența profesională și o strânsă colaborare cu toate clinicile de pediatrie asigurăm o gamă largă de servicii medicale:diagnostic, tratament,monitorizare în sepsis, în patologia infecțioasă digestivă, respiratorie, în patologia infecțioasă a sistemului nervos central, a infecțiilor cardiovasculare, urinare, în infecțiile cu exantem. De asemenea colectivul secției desfășoară o activitate de cercetare științifică și cursuri de educație medicală continuă pentru medici sau asistente medicale sub egida UMF “Iuliu Hațieganu”Cluj-Napoca.

Secția are o structură care asigură flexibilitate și o bună funcționalitate în funcție de situațiile epidemiologice existente.Secția are 49 de paturi funcționale pentru sugari, copii și adolescent, asigurând totodată și hotelizarea însoțitorilor.

Secția este prevazută cu un sistem video de supraveghere și un sistem de alarmă sonoră și vizuală pentru optimizarea securității copiilor internați.
Telefon: 0364 130 139, 0755 050 395.
32de paturi, Nr. Salon: 112-127

Echipa medicala