Testrae PCR

Testare PCR SARS CoV-2 ,IgG SARS CoV-2 si test Antigen Sars CoV-2

Programările pentru analizele PCR SARS CoV-2 ,IgG SARS CoV-2 si test Antigen Sars CoV-2 cu plata se pot face online pe site-ul spitalului.

Prelevarea probelor pentru testare se efectuează de luni până joi între orele 09:00-14:00, ,iar vineri intre orele 9:00-13:00 la Punctul de recoltare situat pe str. Iuliu Moldovan nr.23.

Specimen recoltat: PCR SARS CoV-2-tampon nazofaringian/orofaringian IgG SARS CoV-2-sânge venos si Test Antigen Sars CoV-2-exudat nazal.

Tarife: Tariful pentru PCR SARS CoV-2 : 220 lei , IgG SARS CoV-2 (postCovid-19 sau postvaccinare): 100 lei si Test Antigen Sars CoV-2 :50 lei. Plata se va face preferabil cu cardul bancar.

Pentru înregistrare pacientul adult va prezenta cartea de identitate sau pașapaportul iar pentru copii se va prezenta cerificatul de naștere sau pașaportul.

Testul Antigen Sars CoV-2

– Rezultatele se vor elibera in cursul aceleiasi zi in intervalul orar de lucru al laboratorului.

– Buletinele cu rezultatele în limba română se vor descărca de pe site-ul spitalului pe baza codului primit la înregistrare sau se ridica în original de la Camera de Gardă a Spitalului.
Testul PCR SARS CoV-2

– Rezultatele de analize medicale emise în limba română sau limba engleză se vor elibera în cursul aceleiasi zile în care au fost prelevate probele maxim 12 ore, astfel:

– Buletinele cu rezultatele în limba română se vor descărca de pe site-ul spitalului pe baza codului primit la înregistrare sau se ridica în original de la Camera de Gardă a Spitalului, iar rezultatele în limba engleză se eliberează doar în original de la Camera de Gardă a Spitalului, în maxim 12 ore de la recoltare.

Testul IgG SARS CoV-2

– Rezultatele de analize medicale se vor elibera în maxim 72 de ore lucrătoare de la prelevarea probelor, astfel:

– Rezultatele sunt emise doar in limba romana si se vor descărca de pe site-ul spitalului pe baza codului primit la înregistrare sau se elibereaza în original de la Camera de Gardă a Spitalului

Va rugam sa descarcati certificatul digital priving testarea SARS-CoV-2 (Antigen SARS CoV-2/PCR SARS CoV-2) conform instructiunilor